Spillere Online:
18
Registrerte Spillere:
863

www.galtvortskolen.net/no er en nettside for barn og unge som baserer seg p Harry Potters verden.
P Galtvortskolen kan du lage deg din egen rollefigur der du spiller en elev som gr p trollmannskolen Galtvort.
Du velger selv hvordan rollefiguren din skal vre, du kan lage deg egen profil, tjene huspoeng, duellere, spille rumpeldunk og mye mer!
Dette er en fanside for Harry Potter entusiaster, der du kan tekst-rollespille med andre fans.

Nettsiden arrangerer tre arrangementer i lpet av ret.

Vi arrangerer sommerleir, allehelgensball og vinterfestival
Da Kommer det medlemmer over hele Norge til Nsen fjellhotell i vakre Valdres hvor arrangementene holdes.
Da kler vi oss ut som lrere og elever fra Galtvort og har ulike rollespill, plott og oppgaver tilknyttet Harry Potters univers .
Galtvortskolen har stor suksess bde p og utenfor internett med barn og unge i fokus.

Galtvortskolen legger stor vekt p at barn og unge skal f oppleve et positivt milj i en verden de engasjerer seg i. Der egenutvikling, vennskap og opplevelse str sentralt.

Initiativtaker og grnder Anica Seljestad alias Rektor Albus Humlesnurr eier Galtvortskolen.net/no.
Hun fikk Sam Eydes Nyskapningspris i 2007 for sitt arbeid med barn og unge p og utenfor internett.

Galtvortskolen, der magien blir til virkelighet!