Side 1 av 1

"Voksne" karakterer:

InnleggSkrevet: 12 Des 2011 17:58
Telonius P. Parker
Hei og hå, her er jeg - IGJEN!

Jeg vet naturligvis veldig godt at det selvsagt er en grunn til at dette er GaltvortSKOLEN, men ikke desto mindre, det er medlemmer som har vært på GS i fryktelig lang tid, og selv om regelen sier at når man går tar heksamen i 7, vil man bli flyttet ned til første igjen. Som x antall av dere faktisk merket, hadde jeg en litt skrullete periode hvor Didrik gikk på Galtvort og Telonius var voksen og jobbet i Svartspanersentralen. Jeg vil at dere skal se bort fra det tilfellet i akkurat denne sammenhengen, for skjønt folk ikke påstår at deres rollefigur er så gammel som trettifem, er det flere enn bare jeg, som skriver på profilen at deres karakter har "gått ut." så mitt spørsmål er, går det an å lage et system hvorpå medlemmer kan være voksne? Klasse: 0
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naturligvis, i en slik situasjon, må en foreta visse forholdsregler. Jeg regner med at en minst må ha en administratorgodkjent søknad, hvor opptakskravene er at du må vite hvor og hvordan hekser og trollmenn lever.

De som vil være voksne må være inneforstått med Magidepartementets politikk i de ulike bøkene, de må spille på at de ikke lenger følger skoleregler, men magisk lov, som for eksempel:

Rimelige restriksjoner på mindreårig magiutøvelse.

De internasjonale statuttene for hemmelighold av magi.

Det Internasjonale Forbudet mot Duellering.
(Med duellering, ment i form av duell til døden, en lov som det Britiske departementet prøvde å overtale de andre Magidepartementene rundt om å ta del i.)

Retningslinjer for behandling av uheksiske halv-mennesker.
(Anngående vesener som verken er en kombinasjon av trollmenn og humanoide, magiske vesener men heller ikke virkelige mennesker. retningslinjene er opprettet som et forsøk på å stoppe diskriminering og fordommer mot dem. Avsnitt Tolv omhandler behandling av vampyrer.)

Re: "Voksne" karakterer:

InnleggSkrevet: 20 Des 2011 01:23
Isabel Hunter
Sorry, men tror ikke noen som bestemmer noe på hovedsiden leser forumet lengre. God idé, da.

Re: "Voksne" karakterer:

InnleggSkrevet: 20 Des 2011 20:31
Telonius P. Parker
Takk. ^^'

Re: "Voksne" karakterer:

InnleggSkrevet: 15 Jan 2012 19:29
Sara Sibir
blir det ikke litt teit med fullt av voksne på galtvort som ikke gjør no

Re: "Voksne" karakterer:

InnleggSkrevet: 15 Jan 2012 21:59
Eàmané Wesenberg
like teit med elever på galtvort som ikke gjør noe.

Re: "Voksne" karakterer:

InnleggSkrevet: 18 Mar 2012 19:16
Oliver Wright
Jeg liker idéen meget godt. Slik som at Oliver snart er en ''utgått'' elev på Galtvort, så vil jeg fremdeles ha ham. Jeg vil ikke starte på nytt med en førsteklassing, jeg er blitt for glad i ham for det. Så det er en veldig god idé, og jeg håper det kan tas i bruk på siden. (:

Re: "Voksne" karakterer:

InnleggSkrevet: 07 Jul 2012 23:04
Spinderella
Eàmané Wesenberg skrev:like teit med elever på galtvort som ikke gjør noe.

:mrgreen:

Re: "Voksne" karakterer:

InnleggSkrevet: 25 Aug 2012 22:42
Louis Hutcher
Jeg er enig. Da har man noe og gjøre etter og bli ferdig på skolen.