Side 1 av 1

Hvorfor ikke en internasjonal GaltvortSkole?

InnleggSkrevet: 25 Aug 2011 14:50
Telonius P. Parker
Jeg har ofte lurt på hvorfor Anica aldri har vurdert å gjøre GaltvortSkolen til en internasjonal affære. Jeg vet at folk vil klage på dette spørsmålet, og kanskje si: "Hva om vi ikke liker Engelsk, da?!"

Men faktum er at nå som vi får ny webside, da kunne vi jo faktisk gjort den internasjonal. Ok, kanskje vi kunne trengt en større server, men helt ærlig: Det betyr mange flere medlemmer, og dermed mange flere å rollespille med. Ser ingenting negativt med det.

Re: Hvorfor ikke en internasjonal GaltvortSkole?

InnleggSkrevet: 25 Aug 2011 14:55
Toril C Jones
Så vidt eg veit så fins det vel rpg-nettstader på engelsk òg? Internasjonale. Har vore innom eit par sjølve, men hugsar ikkje dei i farta. Eg ville ikkje sjølv likt om GS blei på engelsk. Ikkje fordi eg ikkje likar engelsk, men fordi det er utruleg kjekt å ha ein nettstad for _norske folk. Vi treng ikkje berre internasjonale sider for alt og alle, men òg sider for ulike språk.

Re: Hvorfor ikke en internasjonal GaltvortSkole?

InnleggSkrevet: 25 Aug 2011 16:11
Toril C Jones
^HOL er nede for tida. Eller, eg kjem ikkje inn. "Bandwidth Limit Exceeded" står det. Det er, så vidt eg fekk tid til å sjå, så var den bra.

Det hadde nok kome mange nye medlem om det blei ei internasjonal side ja, men som Marion seier; vi hadde mista mange og dei hadde forsvunne ut i intet. Fordi det finnes så mange internasjonale sider med hp-rpg, men vi har berre ei stor side i Noreg og det er GS. Vi norske fans treng ei norsk side, meiner då eg. Fordi det er ikkje alle som er stø i engelsk, spesielt sida det er så stort aldersspenn på sida her. Og ja, eg veit at ein ville vore tjent med å skrive engelsk og sånn, men eg tviler sjølv på at om GS var engelsk då eg blei medlem at eg hadde blitt medlem og då var eg vel 13-14 år. Noko det er mange som er her på gs.

Re: Hvorfor ikke en internasjonal GaltvortSkole?

InnleggSkrevet: 25 Aug 2011 16:16
Ainareiel Francesca
Yeah. Vil man ha en internasjonal side er det så utrolig mange bedre sider, både veldig mange som er mer retta på lange, innholdsrike rollespill om man liker det basert på forum, og andre mer simple sider som GS.

Re: Hvorfor ikke en internasjonal GaltvortSkole?

InnleggSkrevet: 25 Aug 2011 21:10
Telonius P. Parker
Ok. ^^