Side 1 av 1

Achiers

InnleggSkrevet: 11 Des 2012 23:31
Persian Achier
Ja, jeg forsøger mig med sådan her en tråd igjen. Tydeligvis vet du hva den er her for, med mindre du er gått feil? Det vet jeg ikke. Men skriv bare, hvis du ønsker en redigering af meg. Bare få med lidt basics, er det et spessielt billde du ønsker redigert? Hvordan skal personen se ut? Skal det stå noe spessifikt? Yeah, den slags. Jeg gir dere frie tøyler med hva som skal med, men husk nå også på at jo friere tøyler dere gir meg - jo mer kreativ blir jeg med utvalget av bildene jeg finner ;)

Re: Achiers

InnleggSkrevet: 13 Des 2012 11:37
Lilja Ravnsdottir
Jeg har en Ravnkloing i tredje klasse. Ganske tynn, middels høy, og mørkerødt hår. Hun har blå øyne, og er sjelden å se uten kattungen Shadow. Hun er ganske snar i kjeften, kan til tider ses på som frekk, men hun kan også være veldig klønete.
Kanskje du får til noe? Tøylene er veldig fri, så slå deg løs! Er ute etter noe litt mer 'interessant' enn det jeg har nå ^^
Karakteren er Cathleen Niamh o Ceallachain, forresten ;)

Re: Achiers

InnleggSkrevet: 17 Des 2012 21:25
Ludo Faller
Hey :)
Kunne du kanskje prøve å redigere et bilde av karakteren min, Lydia, eller den andre, Ludo?
Beskrivelse av dem:

Lydia:
Lydia er en tretten år gammel griffingjente. Hun er liten og spinkel med spisse skuldre. Ansiktet er banslig og søtt. Store brune øyne, lyseroda lepper og et sånt overbegeistret uttrykk i ansiktet. Hun går som oftest kledd i uniformen eller rosa hettegensere og joggebukse. Håret er tynt, rett og blondt. Hun har det klipt opp, så det henger alltid en lokk eller to ned i øynene og hun setter det ofte opp i to musefletter. Det rekker henne ellers til rundt skuldrene.

Ludo:
Ludo er seksten år og ofså i griffing. Han er passe høy, passe muskuløs. Ansiktet er vennlig og nesten alltid smilende. Håret er blondt, rufsete og ganske langt. Men ikke sånn kjempelangt. Øynene er varme og nøttebrune. Trekkene er milde og sånt. Han går i uniformen.

Lykke til. Håper du klarer det! C: