Side 1 av 2

I am drawing

InnleggSkrevet: 07 Jan 2012 03:47
Billie
Yeah, hva skal man si? Jeg kan godt tegne et par karaktere hvis det er ønskelig. Ikke noe veldig detaljerte bilder akkurat, og starter med en venteliste på tre personer...

Kan like godt si med en gang at jeg ikke kan tegne gutter, og derfor ikke blir å tegne om du ber meg om det.. Det er noe jeg øver på i det stille x) Bildene blir noe portrettaktig.

Venteliste:

1. Daniella Victoria Frances
2. Trinity
3. Francis


Da var det fullt. Bildene jobbes med... :)

Re: I am drawing

InnleggSkrevet: 07 Jan 2012 14:08
Daniella V. Frances
Åhh, kan du tegne Daniella Victoria Frances?

Daniella er blond håret er til under brystene. Veldig lyst, litt sølv-blondt. Det henger løst og omkranser det smale ansiktet. Øynene hennes er blå, og leppene har en svak rosafarge, som gjør at de står fram i det ellers så bleke ansiktet.
Daniella er tynn, men ikke så tynn at det er farlig. Hun har blitt så gammel at hun har fått former, og til tross for at de kanskje ikke er store, så er de godt synlige. Uttrykket hennes er en smule overlegent, men Daniella smiler mye (du trenger ikke tegne smil, altså.) Når hun smiler er det som oftest uten tenner, litt sånn sukker-søtt.

Akk ve - si i fra hvis du klarer å tegne gutt en gang, det er han jeg er mest aktiv på. :') Men blir så glad for en tegning av Daniella.

Re: I am drawing

InnleggSkrevet: 08 Jan 2012 18:59
Harriet
Hm, kan du tegne Trinity? Og øø, si ifra til meg også om du bestemmer deg for å tegne gutter. <:
Trinity har langt, lyst hår. Det når henne ca til midjen. Hun er 16 år og har derfor en del former og sånn. Hun går for det meste i lyse farger(lyseblå, lyserosa etc) og har en veldig feminin stil, altså kjoler, skjørt osv osv.
Trinity har naturlig røde kinn og ganske lys hud, hun bruker skjeldent noe annen sminke enn mascara.
Hun har mørke øyenbryn og fyldige lepper. Hun er heller ikke spes. tynn, hun har litt fett rundt både mage og bein.
Også har hun en pannelugg som akkurat er lang nok til at hun kan skyve den bak ørene.
Er det noe mer, så har jeg bilder på profilen. Og m det er noen skrivefeil her, så er det fordi jeg sitter på ipad.

Re: I am drawing

InnleggSkrevet: 09 Jan 2012 22:26
Darya Rachel
Jeg vil også høre det om du bestemmer deg for å tegne gutter. :P

Kunne du tenke deg å tegne Francis?
Francis er en fjorten år gammel jente i Smygard. Hun har kort jordbærblondt hår, som vil si at håret hennes eier preg av oransje. Frisyen hennes ser ut som den gjør på dette bildet, med unntak av at panneluggen hennes ikke dekker så mye av ansiktet.
Hun har blå øyne og fregner, en spiss hake og lys hud.
Selv om hun er fjorten år gammel eier hun ikke former og hun er skikkelig guttejente. Det vil si at hun viser veldig lite av sin feminine side.
Trenger du mer info, si i fra? :3

Re: I am drawing

InnleggSkrevet: 10 Jan 2012 00:32
Maureen Trecker
Kopierer profilen min, jeg. Ser det allerede er tre folk, men vi prøver!

Jentas utseende er abosolutt ingenting bemerkelsesverdig. Hun er hverken søt, pen eller noen form for attraktiv. Selvfølgelig har hun en sjarm, der hun vandrer rundt med det utrolig bustete håret sitt og oppstoppernesen. Det bustete håret er forresten brunt, og nokså fullt av floker. Annabelle Thorn spurte en gang om det var mulig å ta på hodebunnen hennes, på tross av at hun har så mye hår. Øynene matcher håret, med sin blandede, brun-dominerte hasselfarge. Jenta har en liten munn, for dem som eventuelt skulle lure på det. Hun er rundt 168 centimeter høy.
.....Også er hun spinkel. Absolutt ikke underernært, men bare.. spinkel og formløs. Flat som en pannekake. Akkurat den delen tror jeg hun gjerne skulle hatt litt forandring på. Men, det kommer vel, tror hun. Også er hun alltid iskald på de små hendene sine. Sånn konstant liksom.

Ravnklo, femte.

Re: I am drawing

InnleggSkrevet: 11 Jan 2012 17:16
Hayden
Kunne du tegne Lux E. Hayden? Utseende beskrivelse under, jeg kan vente.

Hår og hårfrisyrer- Lux hår har en veldig mørk brun farge. Det har til forskjell fra brorens hår, store kroketrekkerkrøller. Håret rekker henne til litt ovenfor navlen og er altid fint gredd Hun har den vanen å drar hånden gjennom håret mens hun snakker. Hun går som oftest med håret løst fordi hun elsker og fikle med det, men når hun setter seg opp er det i en enkelt ballerina topp, hestehale eller en fransk flette.
Øynene- Øynene hennes er litt større enn normal størrelse og har en ganske rund for. Øyenvippene er fyldig og anormalt lange med samme farge som håret. Fargen på øyne er en dyp, litt sjokladefarge. Øyenbrynene er smale, ganske normale og mørkrbrune. Øyelokkene hennes er store og senere kommer det til å finnes en figer haug øyenskygge på dem.
Munnen- Munnnen til Lux har en mørk farge og er fint fyldige, ikke sånn unormalt perfekte. Når hun smiler kommer de små rette tennen til synes, hun har litt unormalt små tenner og det er derfor hun smiler med alle på en gang. Smilet hennes er fint, og passer hennes godt.
Nesa- Neseryggen er smal og nesetuppen er litt rund. Selve nesen i sin helhet er normal, rett og liten.
Ansiktet- Ansiktet er hjerteformet og smalt. Sammen med den lyse, rene huden og de mørke øynene kommer hjerte formen enda mer frem. Hun har markerte kinnbein som er et veldig normalt Hayden trekk, kjeven og haken er også tydelige, men det gjør ikke haken spiss.

Re: I am drawing

InnleggSkrevet: 12 Jan 2012 06:51
Thomas J. Doom
^
Bilde

Re: I am drawing

InnleggSkrevet: 12 Jan 2012 13:17
Eàmané Wesenberg
^HAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol:

Re: I am drawing

InnleggSkrevet: 24 Mar 2012 03:15
Billie
Vil dere enda ha disse eller? <.< fikk plutselig mye å gjøre, så fikk ikke gjort noe. Tror kanskje jeg er inne i en liten tegneperiode nå, så må bare vite hvem som fortsatt skal ha bildene. Og da snakker jeg til de tre som er på listen :)

Re: I am drawing

InnleggSkrevet: 24 Mar 2012 10:34
Natie Berry
Hadde blitt glad om du kunne tegne en avatar til meg. Hun elsker godteri, men er også sjenert. I det ene øyeblikket du ser henne, kan hun bli tatt for å være hyper. Det neste er hun utrolig følsom og sjenert. Hun har brunt langt bølgete hår, med en litt lang pannelugg.